Vraag nu uw Cloud Audit aan!

aurelium-ebook-cloudstrategie.jpg

Bent u klaar voor de cloud?

Met de Cloud Audit migreert u uw mailsysteem met een gerust hart naar de cloud. Uw volledige mailsysteem naar de Office 365 cloud migreren gebeurt echter niet van vandaag op morgen.

Als u de wijze beslissing neemt om voor de Office 365 cloud te kiezen, zijn er namelijke nog heel wat voorbereidende werkzaamheden nodig. Een noodzakelijke voorbereidingsfase die niet te onderschatten valt.

Wat is een Office 365 Audit?

De audit is onderdeel van de voorbereidende fase. Tijdens deze audit brengen onze gecertificeerde deskundigen uw bestaande mailingstructuur volledig in kaart. Daarbij analyseren ze hoe uw mailsysteem momenteel wordt gebruikt, wat de pijnpunten zijn, waar de mogelijke risico’s zich bevinden en waar er optimalisatiemogelijkheden zijn. Daaruit volgt dan een onafhankelijk en neutraal advies waarmee u meteen aan de slag kan.

Wat krijg ik na de audit?

U ontvangt na de Cloud Audit onder meer volgende elementen:

  • een volledige overzicht van de bestaande mailinfrastructuur,
  • een grondige analyse van de huidige manier van (samen)werken, 
  • een zorgvuldige detectie van eventuele risicohaarden, 
  • een helder rapport met de resultaten van de audit en aanbevelingen door onze Cloud Experten.

Benieuwd wat een Cloud-investering kan opleveren voor uw bedrijf? De Aurelium Cloud Audit kan u hierbij helpen. Vraag hem snel aan via het invulformulier op deze pagina!

 

Vraag nu uw Cloud Audit aan!

Bent u tevreden met uw huidige mailinfrastructuur? De Cloud Audit bereidt u voor op een vlotte migratie van uw mail naar de cloud. Vraag hem nu aan!