Download het eBook "SharePoint voor KMO's"

Wat kan SharePoint betekenen voor uw KMO? En wat zijn de voor- en nadelen van deze tool? Ontdek het in ons gratis eBook.

Technologische innovatie en digitalisering hebben de voorbije jaren heel wat veranderd in de bedrijfswereld en onze manier van werken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om thuis of op locatie te werken en dat vanop om het even welk toestel. Hoewel deze verandering heel wat voordelen heeft, zorgt het bij de meeste bedrijven ook voor heel wat bijkomende zorgen. Medewerkers en teams worden meer van elkaar gescheiden en dat kan een chaotische en inefficiënte manier van samenwerken veroorzaken.

Beter communiceren en samenwerken

Er is dus een groeiende nood aan een tool die niet alleen communicatie tussen medewerkers verbetert, maar ook het samenwerken aan projecten optimaliseert en ervoor zorgt dat KMO’s de nodige middelen hebben om in te spelen op groei en verandering.

Om aan deze behoefte te kunnen voldoen ontwikkelde Microsoft SharePoint, een handige tool die bedrijven groot en klein kan helpen om beter te communiceren, het beheer van bestanden, data en projecten te optimaliseren en hen de mogelijkheid geeft om op de hoogte te blijven.
 

In dit eBook ontdekt u:

  • waar u SharePoint voor kan gebruiken
  • welke features het interessants zijn voor uw KMO
  • de voor- en nadelen van deze tool
  • het verschil tussen SharePoint en OneDrive

 
Kortom: wilt u weten wat SharePoint te bieden heeft voor uw KMO?
Download het gratis eBook en ontdek het zelf!

Download het eBook