Vraag nu uw Security Audit aan!

data-security-aurelium.jpg

Hoe veilig is uw ICT-infrastructuur?

Uw ICT-omgeving is een essentieel deel van uw bedrijf. En net omdat het zo’n belangrijk onderdeel is, kunnen de gevolgen van veiligheidsissues catastrofaal zijn.

  • Hoe voorkomt u dat data gestolen wordt?
  • Hoe bent u snel terug operationeel, wanneer de ICT-infrastructuur uitvalt door een veiligheidsissue?
  • Hoe vermijdt u dat data dan verloren gaat?
  • Hoe beperkt u de blootstelling aan gevaren van buitenaf? 

Onze Security Audit biedt antwoorden op al deze vragen.

Wat is een Security Audit?

Aan de basis van onze Security Audit ligt een uitgebreide analyse van niet enkel uw hardware, maar ook uw software, besturingssystemen, wachtwoordbeheer, ... Het zijn tenslotte niet alleen virussen die uw beveiliging in het gedrang brengen.

Onze Security Consultants brengen de bestaande risico's voor u in kaart met een duidelijk overzicht van huidige risico's, kwetsbaarheden en belangrijke aandachtspunten. Wat u vervolgens in handen krijgt is een onafhankelijk en neutraal advies waarmee u een doordacht en doeltreffend security-beleid kan doorvoeren.

Doeltreffende digitale bescherming dankzij een Security Audit

Benieuwd hoe kwetsbaar de ICT-omgeving van uw onderneming is en hoe u ze kan verbeteren? Ontdek wat een security audit voor uw organisatie kan betekenen. Vraag hem aan via het invulformulier op deze pagina!

 

Vraag nu uw Security Audit aan!

Hoe kwetsbaar is uw onderneming eigenlijk? De Security Audit brengt alle risico's duidelijk voor u in kaart en adviseert voor een optimale veiligheid. Vraag hem nu aan!