Werk overal in huis

Met de HP Elite Dragonfly verzet je probleemloos bergen aan werk - zelfs aan de keukentafel.

Kwaliteitsvol thuiswerken in al zijn facetten

Werkt u regelmatig van thuis? Neemt u uw laptop geregeld mee naar meetings? Of bent u verplicht af en toe op locatie te werken? Dan heeft u alle baat bij een laptop met het grootste gebruiksgemak. De HP Elite Dragonfly en HP ProBook 400 series G6 zijn ontwikkeld met al deze werksituaties in het achterhoofd. Deze laptops blinken uit in mobiliteit, design en efficiëntie: ideaal voor wie zijn werk én werkmateriaal koestert.

Zet vandaag de stap naar één van deze laptops, en geniet van één of twee kosteloze extraatjes - afhankelijk van de promotie die uw voorkeur geniet. Zo ontvangt u een gratis HP Bluetooth Travel Mouse én HP EliteDisplay S14 bij aankoop van de HP Elite Dragonfly, en een gratis HP Bluetooth Travel Mouse bij aankoop van de HP ProBook 400 series G6

Profiteer van deze promotie

Lichtgewicht qua volume, zwaargewicht qua performance

De HP Elite Dragonfly wordt de lichtste compacte zakelijke notebook ter wereld genoemd, maar laat je vooral niet vergissen door zijn volume. Het lichtgewicht herbergt o.a. een Intel® Core™ vPro® i5-8265U processor, 512 GB SSD en 16 GB SDRAM. Bovendien kun je van al die functionaliteiten profiteren d.m.v. een 13.3 inch FHD BV UWVA touchscreen: te plaatsen in vier verschillende gebruiksstanden.

Beslis vandaag om een HP Elite Dragonfly in huis te halen, en ontvang twee extraatjes om het thuiswerken nog makkelijker te maken. Met een HP EliteDisplay S14 verdubbelt u uw schermruimte met slechts één USB-kabel, en met de HP Bluetooth Travel Mouse navigeert u nadien beide schermen in een handomdraai. Thuiswerk was nog nooit zo comfortabel.

Alles om mobiel te werken in één notebook

Bent u klaar voor het 'nieuwe normaal'? De HP ProBook Series G6 alvast wel. Wie op zoek is naar een daadkrachtige, snelle en compacte notebook, is hier aan het juiste adres. Met zijn slanke design, sterke processor en draadloze drivertechnologie mag deze laptop alvast niet onderdoen aan de HP Elite Dragonfly. Thuiswerken in stijl én met alle nodige voorzieningen, dat doet u met de HP ProBook 400 Series G6.

Profiteer ook bij deze notebook van een mooie promotie - een gratis HP Bluetooth Travel Mouse voor een compacte en eenvoudige navigatie.

HP_Elite_Dragonfly_2

Geïnteresseerd in één van deze promoties?

Klaar om aan de slag te gaan met een gloednieuwe notebook - inclusief enkele gratis accessoires? Breng ons op de hoogte van uw interesse via bovenstaand contactformulier, en één van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie.

ProBook400-e1591193920606